Oženjeni Zlatan Ibrahimović i na godišnjem odmoru u muškom društvu

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ prije nekoliko je tjedana šokirao javnost fotografijom na kojoj nježno miluje Gerarda Piquea. Nakon što se smirila medijska pompa te završilo prvenstvo, Šveđanin se odlučio odmoriti u Miamiju gdje vrijeme krati koktelima, kupanjem, sunčanjem i noćnim izlascima. Dok su većina njegovih suigrača godišnji odmor odlučili provesti u društvu supruga i djece, koje zanemaruju tijekom godine zbog brojnih treninga i utakmica, Ibrahimović je vrijeme u Miamiju odlučio provesti s nekolicinom muških prijatelja.

Ibrahimović koketirao s konobaricom

Budući da je upravo zbog svog suigrača prozvan homoseksualcem, Ibrahimović vjerojatno obraća veću pažnju na to kako će se ponašati u javnosti pa je možda upravo zato koketirao s konobaricom koja ih je posluživala na bazenu. Još uvijek nije poznato kako je na te fotografije reagirala njegova supruga Helena Seger s kojom ima dvoje djece, ali s obzirom da nije davala izjave na pitanja o njegovoj seksualnoj orijentaciji, teško da će to napraviti sada.

Podsjetimo, nakon šoka koji je zavladao zbog pojavljivanja fotografije na kojoj se igrači Barcelone nalaze u prilično nezgodnoj pozi, oglasio se Ibrahimović i u emisiji na španjolskoj televiziji pokušao obraniti čast. "Dođi sa svojom sestrom kod mene doma pa ćeš vidjeti jesam li peder", ljutitim je tonom Ibrahimović odbrusio novinarki španjolske emisije "Salvame" nakon što ga je zatražila da prokomentira inkriminirajuću fotografiju na kojoj nježno miluje svog suigrača.

Pročitajte više