Ozlijeđena Gianna Apostolski: Osjećam se ko zamotana sarma

"STAVILI su mi Schanzov ovratnik jer sam oštetila gornji dio kralježnice. Osjećam se kao zamotana sarma, ovratnik mi je od brade do sisa. Nosit ću ga deset dana, a onda idem na slikanje. Nadam se da će sve biti dobro jer sad ne mogu ni raditi ni spavati. Već dva dana nisam oka sklopila", rekla nam je Gianna Apostolski koja je nezgodno pala i završila u zagrebačkoj bolnici Rebro.

Bivša voditeljica "Golih vijesti" kaže da je u stanu, u kojem živi sa zaručnikom Ivicom Novakom čistila kuću kada joj se dogodila nezgoda. "Kao prava domaćica prala sam pod. No šlampavo sam se zaletjela i izvrnula. Prvo sam pala na guzicu, a onda sam se prevalila i udarila potiljkom glave. Potres mozga nisam dobila, ali kralježnicu sam nabila, namještali su mi pršljen", kaže 30-godišnja Gianna koja će do vjenčanja u kolovozu dobro paziti što i kako radi.

"Moram se paziti da se ne ozlijedim do svadbe. Odlučila sam da ću, kao pravi hrvatski celebrityji angažirati spremačicu", ispričala nam je i u šali dodala da će razmisliti i o tjelohraniteljima koji bi joj nosili vrećice iz šopinga.

E.D.
Foto: Index

Pročitajte više