Ozlijeđeni Renman: Noga je jako loše. Sutra idem ponovno na operaciju

IAKO je većina već zaboravila bivšeg farmera Renata Đošića Renmana, koji je zbog ozljede noge nažalost napustio show, od ovog tjedna ćemo se imati priliku redovito podsjećati na legendarnog repera putem njegove kolumne u kojoj će komentirati odnose u Farmi. Renman koji je prema rezultatima raznih anketa bio proglašen favoritom u reality showu se u razgovoru za Index osvrnuo na sve češće svađe na farmi, ozlijeđenu nogu te povratku na glazbenu scenu.

"Ja sa scene nikada nisam ni pobjegao već sam se samo malo odmaknuo"

"Noga mi je nažalost loše i sutra idem na operaciju", otkrio nam je Renman koji ne zna što mu se točno događa s nogom, ali zasigurno će znati više nakon sutrašnje operacije. "Žice su mi u stopalu i to nije zajebancija. Počela se gnojiti i boli me. Ne znam zbog čega je došlo do toga", dodaje bivši reper koji je također najavio povratak na scenu.

"Ja sa scene nikada nisam ni pobjegao već sam se samo malo odmaknuo. Ovaj put imam provjerenu producentsku ekipu, između ostalog ću surađivati sa Silverom s kojim sam snimio pjesmu 'Nemreš belivet'", rekao nam je Renato koji također priznaje kako suradnje s glazbenicima poput dvojca Tram 11 neće biti jer je krenuo u potpuno drugom pravcu. "Sam sam sebi dovoljan. Ne mogu reći da će to biti samo hip-hop, ali mogu otkriti da će biti šareno, bit će bluesa, reggea, countryja", otkrio je za Index bivši reper.

"Najviše od svih me razočarao mentor Joža"

Iako mnogi pretpostavljaju kako su svi farmeri odlučili sudjelovati u showu kako bi povratili staru slavu ili promovirali nešto novo, Renman nam je rekao kako to nisu bile njegove namjere jer on tijekom boravka na farmi nije spomenuo svoj novi album. "Nisam došao u Farmu u svrhu promoviranja albuma te čak mogu reći kako me ova ozljeda dosta unazadila", izjavio je Renman koji se kao i svaki bivši farmer osvrnuo na novonastale odnose na farmi.


Što se tiče odnosa Petre Maroje i Tanje Jovanović, Renato nije imao previše komentara s obzirom da su mu obje farmerice jako drage. "Ja sam s Tanjom mogao normalno razgovarati od prvog dana, a i Petra mi je jako draga. Ne znam što se događa u njihovim životima, ali normalno je da ova druga neće šutjeti kada ova prva kaže nešto protiv nje", priznaje Renman koji dodaje kako takve stvari ovise o tome koliko tko ima takta i strpljenja.

"Nema frajera u bivšoj Jugi koji nije drkao na Marinu"

"Najviše od svih me razočarao mentor Joža. Taj čovjek nije ni jednom riječju pitao kako sam ja, štoviše, djelovao je potpuno nezainteresirano", priznao nam je bivši farmer koji smatra kako u odnosu Marine Perazić i Gotovčevih nema samo jednog krivca već su svi oni jednako krivi. "Jednog krivim što napada, a drugog što sluša i odgovara. Stvarno su pretjerali, svi zajedno. To je postalo jedno veliko mučenje, ne samo njima već i gledateljima", rekao je Renman koji je zabranio svađu u kući kada je on bio gazda.

"Rekao sam im da ako se žele svađati i prepirati neka to rade na livadi iza WC-a. Kada sam ja imao dijalog s Marinom Perazić otišao sam u kuhinju, pa u sobu i na kraju van iz kuće. Pitao sam je zašto me prati ako sam joj već rekao što sam imao i bok". Osim što osuđuje farmere zbog svakodnevnih svađa, Renman je kritizirao i Juricu Pađena koji je rekao da se nikada nije "palio" na Marinu Perazić.

"Sonja je jedva dočekala toplo vrijeme da se može skinuti u vruće hlačice i pokazivati guzicu kamerama. Ona kad kopa vrt razmišlja je li dovoljno seksi"

"Nema frajera u bivšoj Jugi koji nije drkao na Marinu, s oproštenjem njezinoj djeci. Ona je bila seksi i ima nevjerojatan glas tako da Jura Pađen može pričati što hoće. Sjećam se njega kada je imao gitaru u ruci i traperice do koljena, oblijetao je sve ženske. Te priče da Marinu nije doživljavao može komentirati samo netko tko je gey orijentiran", priznao je za Index Renato Đošić.

Dok kao pobjednika Renman vidi Marija Mlinarića, Sonju smatra najvećom glumicom. "Ona je definitivno najveća glumica. Jedva je dočekala toplo vrijeme da se može skinuti u vruće hlačice i pokazivati guzicu kamerama. Ona kad kopa vrt razmišlja je li dovoljno seksi. Još dok sam ja bio na farmi je često znala ponavljati 'kako će to izgledati vani'", komentirao je te dodaje kako se "Sonja sjebala jer je prozirna, ali da će je farmeri ipak ostaviti za kraj jer im nije nikakva prijetnja". "U znanju je nula, isto kao i na snazi", rekao je bivši farmer za kraj.

Ana Matan
Foto: Borna Čavrag (Index), Nova TV

Pročitajte više