Pa da nisu skupa: Tina ne skida ruke s Darka, a Ervin je opet s Barbarom

Foto: Instagram

U BIG Brother kući sestre Šegetin su bile vrlo pristojne i više puta su naglašavale da im ne pada na pamet "spetljati" se pred kamerama sa sustanarima, a nakon završetka showa bile su vrlo tajnovite kad je ljubav u pitanju.

S druge strane, Ervin je odavno Velikom Bratu priznao da je "pao" na Barbaru, dok Darko nije skrivao simpatije prema Tini. Kamere su sada ugašene, a kada ih ne optužuju da su gay, Ervin i Darko i dalje putem društvenih mreža pokazuju da im je stalo do sestara s riječkom adresom.

Ervin je tako ovih dana ponovo u Rijeci, a Barbara i dalje mudro šuti - i objavljuje red zajedničkih fotografija pa red nježnih ljubavnih poruka upućenih "nepoznatom nekom".

"Da ti šapnem nešto... Meni daljina ništa ne znači, uvijek sam tvoja", jedna je od posljednjih, nakon koje je uslijedila i "ruka u ruci", a zatim je Ervin iz Sarajeva brzo opet potegnuo do Rijeke i odmah objavio zajedničku fotku.

Tina i Darko su nešto manje sramežljivi pa fanove već danima "daruju" zajedničkim fotkama na kojima ne skrivaju poljupce.

Posljednjom u nizu Darko se pohvalio danas, a čini se da Tina svog BB pobjednika više ne planira ispuštati iz ruku.

Pročitajte više