Pamela Anderson: Pokušala sam ubiti svoju dadilju jer me maltretirala

Foto: EPA

GLUMICA Pamela Anderson je u Netflixovom dokumentarcu Pamela, A Love Story otkrila da je kao djevojčica pokušala ubiti dadilju jer ju je maltretirala.

"Zlostavljala me tri-četiri godine. Rekla mi je da ništa ne govorim roditeljima. Pokušala sam zaštititi svog brata. Pokušala sam je ubiti", kazala je glumica koja u svojoj namjeri nije uspjela, ali je dadilja narednog dana poginula u prometnoj nesreći.

"Mislila sam da sam je ubila svojim 'magičnim' umom i to nikome nisam mogla reći. Bila sam sigurna da sam to uradila. Poželjela sam njezinu smrt, što se i dogodilo", dodala je glumica koja je već ranije otkrila da je silovana s 12 godina.

 

"Želim preuzeti kontrolu nad pričom prvi put"

Pamela, A Love story bit će objavljen 31. siječnja na Netflixu. Nakon serije Pam & Tommy objavljene prošle godine, čija radnja se vrti oko snimke seksa koja je procurila u javnost, Pamela je poželjela ispričati priču iz vlastite perspektive. 

"Želim preuzeti kontrolu nad pričom prvi put", rekla je Pamela. Trailer započinje kadrom Pamele koja sjedi vani uz vatru sa psom. "Uopće nisam spavala sinoć", kaže prije nego što komentira ukradenu snimku seksa koju je snimila sa svojim prvim suprugom Tommyjem Leejem.

"Blokirala sam tu snimku u svom životu samo kako bih preživjela. I sada, kada se ponovno o njoj priča, muka mi je", komentira Pamela. 

U traileru se vidi kako će dokumentarac sadržavati i brojne snimke iz devedesetih i s početka 2000-ih, kada se Pamela proslavila kao zvijezda Spasilačke službe, njezine intervjue te snimke na kojima je bez imalo šminke. Osim o svojoj karijeri, u dokumentarcu će govoriti i o propalim brakovima. 

Pročitajte više