Pamela Anderson popljuvala #MeToo pokret: "Ne idite u hotel sa strancima"

Foto: Getty Images

PAMELA ANDERSON progovorila je protiv #MeToo pokreta, istaknuvši kako joj je to sve "malo previše" te da bi ljudi trebali preuzeti odgovornost za vlastitu sigurnost.

Bivša zečica priznala je i "da će je vjerojatno ubiti" jer je izrazila mišljenje. "Mislim da je #MeToo pokret malo previše za mene", rekla je. Dodala je kako je nju majka naučila "da ne ide u hotel sa strancima".

Zvijezda Spasilačke službe kaže i kako feminizam "paralizira muškarce" te da je ideologija postala naporna. "Ovaj feminizam može otići predaleko. Ja sam feministkinja, ali mislim da je ovaj treći val feminizma smor... mislim da paralizira muškarce", rekla je 51-godišnja zvijezda u emisiji 60 Minutes australskog TV kanala 9Now.

Pokret je uzeo zamaha nakon optužbi protiv producenta Harveya Weinsteina, nakon čega se stotine žena javilo sa svojim pričama. No u posljednjih nekoliko mjeseci više slavnih osoba govorilo je protiv pokreta, uključujući Lindsay Lohan i Pamelu Anderson. A da su stvari otišle predaleko, smatra i poznata britanska TV voditeljica Melanie Sykes.

"Ako muškarac više ženi ne može reći da izgleda lijepo, mislim da je to sranje. Jer to je samo ljudska interakcija, a gdje bismo bili bez da se možemo diviti drugom ljudskom biću?" rekla je.

Pročitajte više