Pamela Anderson: Tražili su da besplatno glumim u Baywatchu 2017., bilo je grozno

Foto: EPA/Press

PAMELA ANDERSON u intervjuu za Variety prisjetila se uloge u seriji Baywatch u kojoj je glumila C.J. Parker od 1992. do 1997. godine. Glumica tvrdi da od serije nije zaradila "gotovo ništa".

"Producenti Baywatcha zaradili su bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga tko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo", rekla je Pamela.

Glumica tvrdi da nije dobila "ni novčića" od prodaje Barbie lutke napravljene na temelju njezinog lika. "Ne shvaćate da ćete, kad radite neku TV seriju, postati toliko popularni, pa potpišete taj ugovor i tako se odreknete svog života", rekla je.

Pamelin sin Brandon rekao je da su glumicu "iskorištavali". "Još uvijek mi je čudno kako nije došlo do nekakve rasprave s Amazonom ili producentima Baywatcha oko toga da ju se pošteno isplati. Smiješno je kako to funkcionira s Daveom Chappelleom i Netflixom. On može doći i biti plaćen za show od kojeg nema ništa. A od ugovora s Amazonom nismo dobili ni peni", rekao je Brandon za Variety.

"To je bilo maltretiranje"

Pamela tvrdi i da ju je tim koji je stajao iza Baywatcha iz 2017. tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali zbog sudjelovanja u projektu.

"Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, željeli su da glumim besplatno. Rekla sam im: 'Hajde, ljudi. Mislim, stvarno?'" ispričala je glumica koja je naposljetku pristala na ulogu. Pojavila se samo na kraju filma u usporenoj snimci, bez ikakvog teksta.

"Završila sam dobro. Nemam pritužbi", zaključila je glumica.

Pročitajte više