Pamela Anderson tvrdi da joj je slavni komičar pokazao spolovilo kad je imala 23

Foto: Profimedia/EPA

PAMELA ANDERSON se u svojoj autobiografskoj knjizi, koja će izaći krajem siječnja, prisjetila događaja iz 1991., kada je imala 23 uloge i dobila ulogu u seriji Sam svoj majstor. Optužila je glumca Tima Allena da joj je tada pokazao svoj penis.

"Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe i naišla na Tima Allena u hodniku koji je na sebi imao samo ogrtač. Raširio je ogrtač i pokazao mi se potpuno gol. Rekao je da je to u redu jer je i on mene vidio golu. Sada smo poravnali račune. Neugodno sam se nasmijala", napisala je Pamela u knjizi koja bi trebala izaći 31. siječnja, prenosi Daily Mail.

Tim Allen je tada imao 37 godina, a za ulogu u seriji Sam svoj majstor 1995. godine je dobio Zlatni globus za najboljeg glumca u humorističnoj seriji. On tvrdi da Pamelini navodi nisu točni. "Ne, to se nikada nije dogodilo. Nikada ne bih napravio takvo nešto", rekao je Allen za Variety.

Inače, u seriji Sam svoj majstor Anderson je utjelovila Lisu, a ta joj je uloga bila jedna od prvih u njenoj karijeri. Serija je ubrzo postala najgledanija u SAD-u. 

Pročitajte više