Pamela iz Supertalenta završila u bolnici, pogodili je negativni komentari

Screenshot: Nova TV

MLADU Osječanku Pamelu Midžić negativni komentari u Supertalentu su toliko pogodili da je nakon prikazane emisije i raznih reakcija na društvenim mrežama završila u bolnici.

Pamela se loše osjeća i na infuziji je, piše Dalmatinski portal, no nesuđena pjevačica ipak je uspjela odgovoriti na nekoliko njihovih pitanja.

"Nisam oduševljena svojim nastupom, ja sam to mogla bolje, ali kada čovjek stane pred onoliko ljudi i žiri koji je stručan, onda se uplaši i izgubi pa nastup ne bude kako je zamišljao", rekla je Pamela i dodala da bi svoje vokalne sposobnosti ocijenila trojkom.

Kaže da je obitelj podržava u onom što radi: "Imam podršku, vjeruju da bih jednog dana mogla postati bolja, govore mi da se ne obazirem na komentare hejtera, kao što i činim i samo idem naprijed k ostvarenju svojih ciljeva..."

S Martinom Tomčić se ne slaže i, kaže, neće se nikad ni slagati. "Naravno da se ne slažem s njom, niti ću ikada, nije da samo meni nije draga nego i većini, nikada neću razumjeti zašto je uopće ona članica žirija. Pravi se previše stručna, a dosta toga nema pojma i nadam se da ovo čita jer ako čita, neka zna da ja nikada nisam rekla da nekoga mrzim, niti sam ikada ikoga mrzila, ali nju baš mrzim. Čak i da mi je dala prolaz, moje mišljenje se ne bi promijenilo", odrješita je Pamela.

"Nema te stvari koju bih nju poslušala, čak i dok ti sve ovo govorim, iznervirala sam se na samo ime 'Martina'. Nastavljam dalje i vjerujem sebi", dodaje.

Najavila je i da će se ponovno prijaviti na Supertalent te da nije odustala od namjere da postane pjevačica. "Nisan odustala od te ideje niti ću ikad, čak ću se prijaviti i na sljedeću sezonu, samo da se hejteri grizu kao i ona, nadam se da će se jednoga dana i pojesti. Ne odustajem zato što obožavam pjevati, volim to i ne planiram dizati ruke od onoga što volim, to ti je kao i u ljubavi, ne ostavljaš onog koga voliš, a glazba i pjevanje su moje dvije najveće ljubavi", odlučna je.

Ima poruku i za one koji je komentiraju na društvenim mrežama.

"Pa zapravo ne bih ja to nazvala šalom na moj račun jer mene to ne dira, pišu jer u današnjem vijeku ti nema onoga 'gledam svoj život, a za tuđi me briga', tu svatko gleda kako bi nekoga ukopao, a ne razumiju da time ukopavaju sami sebe, čak i ne razumiju da mene ti komentari stvarno ne diraju, ali očito svoje komplekse liječe na krivome mjestu. No, ima Boga, sigurna san", zaključila je.

Podsjećamo, Pamela je u Supertalentu dobila četiri X-a. Ona je iz Osijeka, živi u Splitu, a sa sestrom Patricijom 2017. godine nastupala je na audiciji za show Zvijezde, no njihov nastup nije oduševio žiri u kojem su tad sjedili Tony Cetinski, Goran Lisica Fox i Maja Bajamić. Pamela je tad pjevala pjesmu Te Creao Martine Stoesse, no nije oduševila.

2018. je izbacila pjesmu "Nedostaješ" čiji je spot na YouTubeu skupio oko 300 tisuća pregleda...

Pročitajte više