Paola Valić pobijedila ovisnost: Evo kako danas izgleda njen život

Foto: Facebook/YouTube

NAKON što je godinama nije bilo u javnosti, nekad popularna pjevačica Paola Valić, dana Bekić, vratila se u medije. No ovog puta oni o njoj ne izvještavaju, već ona radi na jednom zagrebačkom radiju.

Paola je u međuvremenu magistrirala novinarstvo, prije sedam godina se udala, a prije pet godina rodila je sina Benjamina.

"Kao i svaku ženu, majčinstvo me posve promijenilo. Smatram da sam radi svog djeteta bolja, zrelija i odgovornija osoba. Nevjerojatno je koliko te ta mala bića mogu naučiti", rekla je za Story.

Priznala je da joj je bilo teško studirati kad je rodila, no imala je podršku obitelji, muža i svekrve.

"Prve dvije godine bilo je najteže zato što je Benjamin bio zaista mali, i znala sam jako biti premorena od učenja, dojenja, predavanja, nespavanja…no, pošto se živi čovjek na sve navikne, tako sam i ja prihvatila da je to samo privremena situacija koja će mi kasnije donijeti plodove radi kojih ću biti neizmjerno sretna, ispunjena i ponosna", rekla je.

U slobodno vrijeme piše blog Paoline priče, na kojem je otkrila detalje svoje borbe s ovisnošću, koje se riješila nakon odlaska u komunu. 

Pročitajte više