Papagaj Kiki iz Trogira se zaljubio, zavodi svoju dragu pjesmom iz Pink Panthera

Foto/Video: Nataša Maričić

NA FACEBOOK stranici Papige.info osvanuo je dražestan video u kojem zaljubljeni papagaj Kiki pokušava osvojiti papigicu Teu hodajući za njom i fućkajući pjesmu iz Pink Panthera.

Vlasnica Nataša Marinović otkrila nam je da papigicu Teu ima već tri godine, a Kikija, koji se izlegao u trećem mjesecu ove godine, kupili su kako Tea ne bi bila usamljena.

"Bilo mi je žao da je stalno sama, iako je jako vezana uz mene i velika maza. Njega kad smo donijeli, prvih par dana su se samo gledali, a nakon dvadesetak dana počeo joj se udvarati", ispričala je Nataša za Index.

Budući da je čitala kako muške nimfe mogu naučiti fućkati pjesmice, odlučila je probati da vidi hoće li to uspjeti i njenom Kikiju.

"Pustila sam mu na tabletu pjesmicu Kad si sretan i za nekih 15 dana je počeo fućkati. Zatim sam mu pustila i Pink Panthera pa je i njega brzo naučio. Sad joj se s tim pjesmama udvara. Raširi krila u obliku srca, pjeva i ne odvaja se od nje. Kažem mu da je kao priljepak", otkrila nam je vlasnica.

Tei baš i nije drago što više nije sama s vlasnicima, ali oni se nadaju da će se to uskoro promijeniti.

"Nadam se da će ga prihvatiti. On je sad u pubertetu, tek s devet mjeseci će biti spolno zreo. Tea to zna pa ga zasad ne ferma", rekla je Nataša.

Pročitajte više