Paparazzi, gledajte mene: Ronaldova djevojka na jahti pokazala sise

PO TKO zna koji put se 24-godišnja Nereida Gallardo, djevojka ofenzivnog igrača Manchester Uniteda Cristiana Ronalda, skinula u toples i takva paradirala talijanskim plažama. Španjolska ljepotica, koja mnoge podsjeća na vječne ratnice Amazonke, najčešće se gola sunčala na jahti slavnog Portugalca koji je zajedno sa portugalskom reprezentacijom razočarao na ovogodišnjem Euru kad su ispali u četvrtfinalu. No, čini se kako Cristianu nije teško palo ispadanje s obzirom da on i Nereida uživaju sunčajući se i kupajući u susjednoj Italiji.

Osim što je poznata kao Ronaldova djevojka, za Nereida se dodatno čulo kad je svjetsku javnost šokirala fotografijama na kojima je u lezbijskom klinču s još dvije prijateljice u toaletu jednog noćnog kluba gdje su bile na partiju. Međutim, ona je i sama priznala kako je ovisna o seksu, kao i raznim vrstama seksa, tako da čak i nezasitni Ronaldo jedva uspijeva uloviti njezin seksualni ritam. "Vjerojatno bi Ronaldu dopustila da gleda kako se ljubi s prijateljicama, a i kako spava s njima, međutim, mislim da se niti Cristiano ne bi žalio!", rekao je očevidac koji se našao u blizini djevojaka u noćnom klubu.

Cristiano i Nereida žele postati roditelji?

Dok se ne skida okolo gola i ne ljubi s prijateljicama po raznim WC-ima, lijepa Nereida vrijeme rado provodi na Ronaldovom imanju u Alderley Edge, Cheshire, vrijednom četiri milijuna funti. Kako je krenulo, čini se da će ipak biti gospođa Ronaldo, sudeći po prstenu na njezinoj lijevoj ruci koji je primijećen još početkom ovog mjeseca, a koji skida samo kad se kupa. "Praktički već živi u Engleskoj. U Cristianovoj kući drži svu odjeću i o sebi govori poput Victorie Beckham sa daškom španjolskog. Osim toga, Ronaldo jako želi postati otac i to se kuži iz njegovog strastvenog govora o djeci", rekao je izvor blizak paru.

L.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više