Paparazzi snimali Rihanninog sina, ona se razljutila: "Idite dovraga s tim"

Foto: Profimedia

PJEVAČICA Rihanna otkrila je u nedavnom intervjuu za Vogue kako je imala neugodan susret s paparazzom koji je fotografirao njezina sina te da je zbog njega odlučila prva objaviti sliku svog djeteta na društvenim mrežama.

Na snimanju za Vogue, koje se odvijalo u Malibuu, jedan se paparazzo prikrao i fotografirao pjevačicu i njezinog sina, kojeg je povela sa sobom na plažu. Rihanna i njezin partner Rocky zaključili su da je fotograf imao namjeru slikati njihovog sina, kojeg su do tada vješto skrivali od očiju javnosti, te su odlučili da će sami objaviti snimku svog djeteta kako bi preduhitrili paparazza.

"Idite dovraga s tim"

"To je stvar koju ne želite doživjeti. Mi kao roditelji imamo pravo odlučiti kada ćemo objaviti slike svog djeteta. Tu je kraj priče. Bacili su me vukovima. Radite sa mnom što želite, ali dijete mi ostavite na miru", rekla je Rihanna.

"Štitimo ga otkako se rodio i nemate dozvolu da objavite te slike mog djeteta ni da ih prodajete. Idite dovraga s tim", poručila je Rihanna i zatim se prisjetila što su ona i Rocky napravili tog dana.

"Istog sam trena postala zaštitnički nastrojena. Nisam imala vremena biti bijesna. Rocky i ja smo se odvezli do kućice, sjeli smo u auto i razgovarali što ćemo dalje. Osjećali smo se kao da smo zlostavljani", rekla je Rihanna i otkrila da su potom odlučili objaviti video na TikToku, u kojem su otkrili lice svog sinčića.

 

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Pročitajte više