Papaya Day&Night na vrhuncu ludila, Freemasonsi razvalili Zrće

FREEMASONSI i klub Papaya složili su se u jednom: „Nastup britanskog dvojca u sklopu after beach partyja na zadnjem danu Papaya Day&Night festivala proglašen najboljim u 8-godišnjoj povijesti kluba!“

After beach party koji se održao u subotu 18.7. u klubu Papaya proglašen je najboljim u 8-godišnjoj povijesti kluba! Ovaj spektakl održao se zadnjeg dana popularnog i vrlo posjećenog Papaya Day&Night Summer Festivala, a najzaslužniji za izvrsnu atmosferu bili su britanski dj/producentski dvojac Freemasons. Russel Smalls i James Whitshire, popularni Freemasonsi, također su bili oduševljeni svojim nastupom i reakcijom publike na njihove hitove, a nakon nastupa izjavili su:

"Definitivno je ovo bio jedan od najboljih nastupa u našoj karijeri, a ovakva atmosfera se više ne može doživjeti ni na Ibizi!". Subotnji popodnevni party posjetilo je više od 2000 duša, a sam festival ukupno oko 25 000 gostiju ( ulaznice za njega putem interneta kupovali su posjetitelji iz preko 50 različitih zemalja). Klub Papaya i plaža Zrće, složit ćete se, definitivno su postali svjetska ljetna top party destinacija!

Organizatori najavljuju top gostovanje sezone 2009 - svjetski br. 1 Dj i producent Armin Van Buuren zabavljat će goste Papaye 30. Srpnja.

Armin Van Buuren danas predstavlja sam vrh trance ali i ukupne EDM scene. Armin je i pobjednik DJ Magovog izbora za najboljeg svjetskog DJ-a u 2008.g. što je sigurno važan trenutak u njegovoj karijeri. Odnio je pobjedu pred velikanima ove glazbe, Tiestom i Paul Van Dykom, a svu trojcu gosti Papaye imali su ili će imati priliku vidjeti na najpoželjnijoj destinaciji za mlade.

Tri najveća imena svjetske DJ scene počastiti će nas svojim nastupom u klubu „Papaya“ na jednoj od najpoznatijih plaža Sredozemlja, popularnoj plaži Zrće. Sve ovo govori u prilog i daje razlog više da posjetite klub Papaya i već sada rezervirate svoje mjesto te postanete dio ljetnog spektakla.
 
Svakako posjetite predstojeće događaje i festivale u klubu Papaya:
31/07 ARMIN VAN BUUREN

MY MTV FESTIVAL
05/08 TIESTO
06/08 ARNO COST
07/08 CHRIS LAKE
08/08 NARANY

TUBORG GREEN BEAT
12/08 SWEDISH HOUSE MAFIA
13/08 ERIC PRYDZ
14/08 TOOLROOOM KNIGHTS (MARK KNIGHT & DIRTY SOUTH)
15/08 PETE TONG

Pročitajte više