Par iz Zagreba zajedno je 14 godina: "Najviše su mi se dopala njezina usta"

Foto: Index

U Zagrebu smo sreli jedan stariji par i pitali ih da nam ispričaju svoju ljubavnu priču. Upoznali su se sasvim slučajno na dočeku Nove godine prije 14 godina. 

Prvi spoj su imali po zimi. "Ona je išla s mojom šogoricom u školu. Htjela je nju posjetiti. Onda je tražila broj moje šogorice, a ja sam joj dao svoj broj. Tako da je ona nazvala, a ja sam je dočekao kod kuće. Tako smo se mi upoznali, kod mene kod kuće", kazao nam je muškarac.

Imaju i savjet za mlade

Žena je otkrila što joj se najviše sviđa kod partnera. "Pošten je, veseo, smatra me za ženu, a ne za običnu kućanicu", rekla je, a potom je muškarac otkrio što se njemu sviđa kod žene: "Njen ponos, stas i najviše su mi se dopala njezina usta."

@index.hr "Hoće broj od moje šogorice, a ja sam dao broj svoj." #indexhr #love story #tellme #storytime #foryou #foryoupage #fyp #love #ljubav #lovestory ♬ original sound - Index.hr

Imaju i savjet za mlade. "Neka jedan drugoga razumiju i neka puno govore. A ne samo: 'Ha, makni se.' To nije dobro. Kad do problema dođe, on ne može razgovarati oko ničega. To nije onda budućnost za mlade ljude."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.