Par koji je otkrio skrivene prostorije u kući pronašao novo blago u kćerinom ormaru

Screenshot: TikTok

MLADI par iz Amerike, koji je postao hit na TikToku nakon što je podijelio svoju priču o tajnama svoje nove kuće, otkrio je novo blago u kćerinoj sobi. Podsjetimo, Courtney i Matt objavili su niz videa u kojima su ispričali kako im je, nakon što su kupili kuću, na adresu stiglo pismo bivšeg vlasnika, u kojem im objašnjava kako u njihovom novom domu postoje skrivene prostorije.

Slijedeći njegove upute, pronašli su nekoliko skrivenih prostorija, a videozapisi njihovih otkrića postali su viralni. Tiktokeri su pisali kako je njihova kuća poput poligona za ogromne potrage za blagom, a dokaz tome je i novo otkriće koje su pronašli u ormaru svoje kćeri.

Glazbena kutija

Courtney je objasnila da su stari vlasnici ostavili svoj namještaj i razne drangulije, a zatim je rekla kako ju je muž pozvao da dođe u kćerinu sobu jer je ondje pronašao nešto zanimljivo.

@living_in_history #livinginhistory #historicalhome #antiques #antiquesroadshow #oldhouse ♬ original sound - Courtney & Matt

Kad je maknuo stare kutije, Matt je pronašao ogroman kovčeg, a otkrio je da je riječ o savršeno očuvanoj glazbenoj kutiji na navijanje. Nakon par poteza rukom otkrili su da iz kutije dopiru zvukovi svadbene koračnice.

Novi dan, novo blago

"O moj Bože, to je tako kul!" uzviknula je nova vlasnica nakon još jednog neobičnog otkrića dodajući: "Svakog dana novo blago."

Video je prikupio 1.7 milijun pregleda i više od 250 tisuća lajkova, a tiktokeri pišu da im glazbena kutija djeluje malo jezivo.

"Ovo je predivno… I također, početak horor filma", napisala je jedna tiktokerica, a druga dodala: "Baš je kul sve dok ne počne svirati sama od sebe usred noći."

Pročitajte više