Sjećate li se Predraga Šuke? Danas živi daleko od TV kamera

Foto: Instagram/Press

IVANA Paradžiković na svom je Instagramu objavila fotke s Predragom Šukom, natjecateljem popularnog showa Story Supernova za kojim su prije dvadeset godina bile lude sve hrvatske tinejdžerice.

Predrag Šuka je danas, kaže Paradžiković, ozbiljna faca u alpinizmu.

"Kad me prvi put vidio u PDS Velebit pitao me: a po kakve si ti odgovore krenula u planinu? Zna očito Šuka, iz istog smo svijeta otišli. To kakvu je on "slavu" proživio s ekipom Story Super Nova mislim da u Hrvatskoj nije nitko. Nikad prije i nikad poslije. Ljudi su trčali za njima, vrištali, opsjedali ih... Nije tada lako sačuvati čistu glavu i tlo pod nogama. Šuka je danas btw ozbiljna faca u alpinizmu", napisala je i objavila fotke s Predragom.

Šukin Instagram je posvećen planini i snijegu, fotke su sjajne

Predrag Šuka danas živi daleko od kamera. Njegov Instagram profil posvećen je planinama, a fotke koje objavljuje su fascinantne. Izgleda da je Šuka većinu godine u planinama diljem svijeta i da osvaja planinske vrhove.

On se, podsjetimo, proslavio 2003. godine u reality programu u kojemu se tražila nova TV zvijezda. U ekipi sa Šukom tada su bili Monika Kravić, Dorijan Elezović, Barbara Radulović, Marin Tironi i ostali...

Pročitajte više