Paris Hilton o dobivanju djece putem surogat-majke: Moj život je previše javan

Foto: EPA

Paris Hilton otvoreno je progovorila o svojoj odluci da djecu dobije putem surogat-majčinstva.

Zvijezda realityja (41) nedavno je priznala kako nije bila laka odluka koristiti surogat-majku za rođenje svog sada 10-mjesečnog sina Phoenixa Barrona. "Surogat-majčinstvo je bila teška odluka za donijeti", rekla je Hilton tijekom premijere druge sezone serije Paris In Love.

"Voljela bih to iskustvo rasta bebe u trbuščiću i osjećaja udaraca i svih tih uzbudljivih trenutaka, ali moj je život jednostavno bio tako javan. Pa iako je beba biološki moja i Carterova, odlučili smo da ga nosi surogat-majka", objasnila je.

Hilton, čiji je život u središtu pozornosti od ranih 2000-ih, na kraju je donijela tu odluku zabrinuta za svoju sigurnost i sigurnost svoje bebe. Njezin suprug Carter Reum također je izrazio zabrinutost oko toga dok je govorio o budućim planovima za njihovu obitelj.

"Sada kada imamo obitelj želimo da ona odrasta i bude normalna, a ne uvijek poznata kao obitelj i djeca Paris Hilton. Moramo misliti na sigurnost. Kad idemo na tržnicu, jedna je stvar ako netko stane i zamoli Paris za fotografiju. Sasvim je druga stvar s bebom u kolicima. Mislim da ne znamo sve što će nam ovo putovanje donijeti, ali jednostavno ćemo se uhvatiti u koštac s tim u hodu", rekao je.

Hilton i Reum, koji su se vjenčali u studenom 2021., iznenadili su svijet prošlog siječnja kada su objavili rođenje svog prvog zajedničkog djeteta. "Već si voljen bez riječi", napisala je Paris u opisu objave u kojoj se vidi kako drži za ruku svog sina Phoenixa.

Rođenje djece tajila je i od svoje obitelji

Samo 10 mjeseci kasnije dočekali su svoje drugo zajedničko dijete, djevojčicu London. "Hvala za moju djevojčicu", napisala je Hilton na Instagramu, pokazujući fotografiju kompleta ružičaste pidžame s natpisom "London". Budući da je Hilton odlučila koristiti surogat-majčinstvo, uspjela je zadržati rođenje djece u tajnosti ne samo od svog osoblja već i od svoje obitelji.

"Čak ni moja mama, moje sestre, moj najbolji prijatelj nisu znali dok nije bio stariji od tjedan dana. Bilo je jako lijepo imati to s Carterom, naše zajedničko putovanje. Samo se osjećam kao da je moj život bio javan i da nikada nisam imala ništa da bude samo moje", objasnila je Hilton u svom podcastu This Is Paris.

Kao i rođenjem sina Phoenixa, Hilton je iznenadila svoje prijatelje i obitelj nakon što je dobila kćer London. "Jedini ljudi koji su znali su Carter, moja mama i moja sestra. Ali moji roditelji nisu znali kada će se to dogoditi, samo su znali da će se dogoditi. Bilo je to najbolje iznenađenje za Dan zahvalnosti za sve", rekla je Hilton tijekom gostovanja u Todayu ranije ovog tjedna.

Pročitajte više