Paris Hilton od zaručnika dobila "poklončić" - kuću od 12 miljuna dolara

PARIS HILTON dobila je od svog zaručnika dar kakvu bi svatko poželio - "kućicu" vrijednu 12 milijuna dolara. Nimalo čudno, plavokosa jetseterica najavljuje da će mu uskoro roditi djecu.

U kuću na Beverly Hillsu Paris se zaljubila na prvi pogled. Časopis Esquire uredio je zdanje u mediteranskom stilu, a do sada je bila u vlasništvu ragbijaša Keyshawna Johnsona, od kojeg ju je Paris Latsis kupio za svoju zaručnicu.
 
Nedavno je prilikom zaruka Latsis, sin grčkog brodovlasnika potrošio 6,3 milijuna dolara za dva prstena, a Hiltonica najavljuje da bi voljela imati djecu nakon vjenčanja, što joj je predložio i Latsisov otac.

Plavuša je oduševila milijardera Grigorisa Kasidoskostasa već na prvi pogled, kada su se upoznali na skijanju ove zime u Švicarskoj: "Volim Paris kao kćer. Kada sam u njenom društvu jasno mi je zašto je moj sin lud za njom. Osim što je prekrasna, ona je i vrlo simpatična i slatka. Svi smo oduševljeni s njihovom vezom.”

Hilton nije ostala "dužna" svekru: "Voli me i jako je sretan zbog nas. Volio bi uskoro postati djed i preporučio nam je da radimo djecu dok smo mladi. Obećala sam da ga neću razočarati."

Pročitajte više