Parni valjak održao prvi koncert s novim pjevačem, Hus se prisjetio Akija

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

PARNI valjak započeo je seriju koncerata s novim pjevačem Igorom Drvenkarom. Nedavno su objavili novu pjesmu pod nazivom Moja glava, moja pravila, a bend je bio posebno emotivan na jučerašnjem koncertu u Zadru. 

Prvi koncert bez Akija

"Dobra večer, prijatelji. S razlogom smo odabrali da prvi koncert bez našeg Akija imamo upravo u Zadru, jer smo ovdje uvijek imali prijateljsku atmosferu", rekao je Husein Hasanefendić Hus publici.

"Znate priču, život ide dalje. Aki će uvijek biti tu u nama i s nama. U Igoru smo pronašli čovjeka koji nam je pomogao da nastavimo sanjati i putovati. Prvi put je tu s nama na pozornici i očekujemo večeras i vašu podršku. Hvala vam na tome", dodao je. 

Igor Drvenkar posebno je bio sretan tijekom jučerašnjeg koncerta. "Nekad sam bio tu s vama u publici, a sada sam ovdje na pozornici. Nastojat ću uživati, a vas ću zamoliti da mi pomognete u tome", kazao je. Nakon koncerta je rekao da mu je bila posebna čast pjevati s Parnim valjkom.

Nakon Zadra bend nastavlja s koncertom 10. svibnja u Rijeci, a zatim odlazi u Sloveniju, gdje će 26. svibnja svirati u Ljubljani, a dan poslije u Mariboru.

Pročitajte više