Parni valjak s novim pjevačem oduševio Ljubljanu: "Koji show smo zajedno napravili"

Foto/Ilustracija: Instagram/Dino Stanin/PIXSELL

NAKON Zadra i Rijeke Parni valjak sinoć je održao koncert u Ljubljani s novim pjevačem Igorom Drvenkarom.

U prepunom ljubljanskom Cvetličarnu Parni valjak je u novom sastavu izveo neke od svojih najvećih hitova, ali i novu pjesmu Moja glava, moja pravila. "Koji show smo zajedno napravili! Koliko dobrih i pozitivnih emocija, predivna energija! Veliko hvala svima!" poručio je bend nakon nastupa.

"Čarobno", "Bravo", poručili su i posjetitelji koncerta. Večeras Parni valjak nastupa u Mariboru.

Nova pjesma s Igorom

Podsjećamo, Parni valjak nedavno je, nakon nekoliko mjeseci nagađanja, predstavio novog pjevača i novu pjesmu Moja glava, moja pravila. Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor bezvremenskih klasika Parnog valjka. Dobili su poprilično pozitivne reakcije publike.

"Hvala vam na nevjerojatnoj podršci u našem novom poglavlju. Vi ste nam potvrda da radimo na dobar način i to nam je uvijek najvažnije", zahvalio je Parni valjak fanovima na svojim društvenim mrežama. 

Igor Drvenkar, novi pjevač Parnog valjka, već je pjevao u raznim bendovima, a okušao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su Jesus Christ Superstar, Uskrsli i Ljepotica i Zvijer. Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda, šuškalo se i ranije, no tek je nedavno potvrđeno.

Pročitajte više