Parni valjak u Beogradu: Vratilo nam se puno sjećanja, i vidjeli smo neke drage ljude

PARNI VALJAK je nakon dvadeset godina, sinoć nasupio u beogradskoj Areni, a još jedan nastup očekuje ih i večeras. Gaže odrađuju povodom turneje koja slavi njihovih 35 godina postojanja te jedan novi početak. Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić povodom nastupa u Beograd, dali su intervju za begoradski Blic. Tako su otkrili kako će koncert trajati dugo, iako ne četiri sata, jer je Aki star čovjek, našalio se Hus.

"Vraća nam se sav uložen trud i želja, i u krajnjoj liniji, iskrenost koju publika uvijek prepozna"

Aki je otkrio kako njegovo stanje prije koncerta najbolje opisuje pjesma "Uhvati ritam". Treme nemaju, a veseli ih činjenica da su jedini, osim Zdravka Čolića, koji su beogradsku Arenu napunili dva dana za redom. "To je ispunjenje snova. Ima Boga. Vraća nam se sav uložen trud i želja, i u krajnjoj liniji, iskrenost koju publika uvijek prepozna", izjavio je Hus.

"Ljubav ne podliježe promjenama"

U Beograd su došli nakon dvadeset godina, a otkrili su kako se zabavljaju odlično. "Vratilo nam se puno sjećanja, i vidjeli smo neke drage ljude. A hrana je fenomenalna. Primjetili smo da je grad duplo veći. Ipak, sumnjam da su se ljudi promijenili. Ljubav ne podliježe promjenama", komentirao je Hus. Dolazak Parnog valjka u Beograd, tamošnji novinari vide kao svojevrsni povratak starih vremena. "Sve je stvar senzibiliteta. Pretpostavljam da kroz našu muziku ostavljamo jasne poruke i stavove. To je taj neki senzibilitet koji prepoznaju svi bez obzira na geografski položaj i godine", komentirao je Hus.

"Još uvijek smo dovoljno djetinjasti da se bavimo glazbom. Iznutra se nismo promijenili. Možda samo fasada"

Nadodao je i kako je Parni valjak sve ove godine održan zahvaljujući emocijama koje vladaju među dečkima u bendu i emocijama koje imaju prema publici. "Prevelika je ovisnost i ovo je novi početak. Pravi početak, i vratili smo se da ostanemo", izjavio je Hus kada je upitan što predstavlja turneja na kojoj se trenutno nalaze. Objasnio je i koliko su se svi zajedno promijenili u posljednjih tridesetak godina. "Još uvijek smo dovoljno djetinjasti da se bavimo glazbom. Iznutra se nismo promijenili. Možda samo fasada", zaključio je Hus kroz smijeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.