Parni valjak u čast Akiju nastupit će u Areni Zagreb, sve preostale koncerte otkazuju

Foto: Dariji Horvat/Pixsell

ČLANOVI Parnog valjka danas su na službenoj Facebook stranici grupe objavili da otkazuju planirane turneje diljem Hrvatske, a 26. ožujka održat će koncert u čast preminulom frontmenu Akiju Rahimovskom.

"Dragi naši, koncerti planirane turneje diljem Hrvatske se otkazuju, a povrat ulaznica bit će vam omogućen na prodajnim mjestima gdje ste ih kupili", poručili su.

"Kao što su mnogi od vas željeli, 26. ožujka u Areni Zagreb održat ćemo koncert u čast Akiju, uz pomoć dragih glazbenih prijatelja. Više detalje o koncertu objavit ćemo uskoro", dodaju. 

Objavljuje Parni ValjakUtorak, 1. veljače 2022.

Inače, Parni valjak je za ovu godinu, odnosno do kraja ljeta, zakazao deset koncerata. U rubrici za koncerte na službenoj web stranici Parnog valjka sada više nema ničega iako koncerti nisu službeno otkazani na platformama za prodaju karata.

Podsjećamo, Parni valjak nedavno je na Facebooku zahvalio svima koji su članovima benda i obitelji Akija Rahimovskog proteklih dana pružali podršku.

"Ispratili smo našeg Akija. Svima koji su u ovim teškim danima bili uz nas i uz Akijevu obitelj od srca zahvaljujemo na podršci", napisali su uz fotografiju na kojoj je Akijeva slika, cvijeće i svijeća.

Pročitajte više