Partijanerica Anita Đuzel zauzela drugo mjesto MTV-jeve top liste

SAMO mali korak od planetarno popularnog Prodigyja, Lady GaGe i Doman&Goodinga, smjestila se supruga uglednog novinara nacionalne televizije, Ivice Đuzela. Anita Đuzel, koja pjeva pod pseudonimom Narany i njezina pjesma "Love In Your Eyes" na ljestvici MTV Adrie smjestila se na drugo mjesto i tako se ugurala u društvo glazbenika svjetskog glasa i obožavanih od svekolike publike.

Anita, inače poznata kao najveća partijanerica među suprugama iz HRT-ovskih redova, svoju glazbenu karijeru usmjerava prvenstveno na inozemno tržište, a Torsten Stenzel, producent svjetskog glasa s kojim Anita surađuje radio je s brojnim svjetskim zvijezdama, između ostalih i s Mobyjem, Spice Girls, Tinom Turner te Nelly Furtado. Bavio se i filmom, surađujući s Melom Gibsonom na glazbi za "Hrabro srce", a suradnju s Narany započeo je remiksom njezine pjesme "You Are Mine", koju je izvela na pretprošlogodišnjoj Dori.

"Od hrvatskog tržišta ne očekujem previše. Znam da jedan mali dio publike prihvaća moju glazbu namijenjenu urbanoj klupskoj sceni. Stoga se svojim novim singlom okrećem ljubiteljima elektronike diljem svijeta. Moja glazba nema jezičnih barijera i ne poznaje granice", Narany je rekla netom poslije nastupa na Dori.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više