Partnerica britanskog glazbenika pronađena mrtva u stanu, pjevač je shrvan

Foto: Facebook

PARTNERICA pjevača Jamesa Morrisona, Gill Catchpole pronađena je mrtva u svome domu u Whitminsteru u Gloucestershireu. Obiteljski prijatelj izjavio je za The Sun kako ne postoje sumnjive okolnosti vezane uz njezinu smrti. Prema tvrdnjama izvora, pjevač je shrvan, a njegova se obitelj okupila kako bi mu pružila podršku, prenosi Daily Mail. 

Britanski glazbenik i njegova 45-godišnja partnerica u vezi su od njegove 17.godine, a zaljubili su se nakon što se ona doselila u kuću njegove majke kao podstanarka. Zajedno imaju dvoje djece, 15-godišnju Elsie i petogodišnju Adu, koja je rođena kao nedonošče. 

Glazbenik je partnericu prethodno opisao kao svoju " junakinju, a njihovu romansu kao "malu bajku". Njegov nedavni album Stronger Than You Know inspiriran je njezinom snagom koju je pokazala nakon preranog rođenja kćeri Ade. Gill je prošle godine na društvenim mrežama objavila da je uzbuđena zbog dobivanja poticaja i pokretanja svog biznisa, nakon što je prošla transplantaciju bubrega. 

Proslavio se 2006. 

Podsjetimo, 39-godišnji glazbenik proslavio se 2006., a njegovi albumi završili su među top 10 u Britaniji. 2007. osvojio je nagradu za najboljeg britanskog glazbenika. Prije dvije godine izdao je album s najvećim hitovima te se neko vrijeme povukao iz javnosti nakon što je u razdoblju od tri godine izgubio oca Paula, starijeg brata Alexisa te nećaka Calluma. 

Morrison je nedavno na Instagramu objavio fotografiju iz svog kućnog studija, satima prije nego što je Gill pronađena mrtva, a jedan je mještanin otkrio kako su svi "u potpunom šoku nakon tragedije". 

Pročitajte više