Pas spašen iz požara u Trnskom je dobro: "Nakon operacije naš Frenkie lakše diše"

Foto: Marin Tironi/Pixsell

JAVILA se vlasnica psa koji je nedavno spašen iz požara u neboderu u Trnskom i otkrila u kakvom je stanju njen ljubimac Frenkie.  Zahvalila je svima na podršci te je napisala da je Frenkie sad dobro, no da je imao problema s disanjem i završio na operaciji. 

"Frenkie je sada dobro. Dosta se nagutao dima, najviše su mu stradala pluća i oči. Prvi dan smo bili tri puta na pregledu i injekcijama, bojali su se da se pluća ne napune vodom i kad su slikali pluća, uhvatili su dio crijeva i činilo se da se nešto zaglavilo. Povraćao je skroz pa smo slikali i jutros i ispalo je da se to nešto nije pomaknulo i da mora na operaciju. Bio je neki komad plastike, pretpostavljaju da je u toj panici nešto grizao pa progutao", napisala je u Facebook grupi Trnsko. 

 

Dodala je da se lijepo oporavlja od operacije te da ga maze i paze. 

"Nakon operacije puno lakše diše, nešto je i pojeo i popravile su se okice. Kad su ga Saša i Damir nakon požara vozili veterinaru, kažu da je tako cvilio i nešto 'pričao', da to u ovih sedam godina nismo čuli od njega. Bit će sad dobro. Mazimo ga, pazimo. Hvala još jednom svima koji su pitali i mislili na njega", zaključila je. 

Podsjetimo, ovog utorka je izbio požar u zagrebačkom naselju Trnsko, a spašeno je sedam osoba te dva psa i jedna mačka

Pročitajte više