Pašalić i supruga na isti dan slave rođendan. Vjenčali su se 2019., imaju i sina

Foto: Instagram

Tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru prisjetit ćemo se ljubavnih priča hrvatskih reprezentativaca.

MARIO PAŠALIĆ u utakmici Hrvatske i Japana u jedanaestercima zabio je gol za 3:1 i prolazak hrvatske reprezentacije u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. 27-godišnji Mario je trenutno igrač talijanskog prvoligaša Atalante, a na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života. Ne skriva koliko je zaljubljen u svoju Mariju.

Vjenčali se u lipnju 2019. na Čiovu

Supruga Marija Pašalić najveća je navijačica svog Marija. U braku su od lipnja 2019. Vjenčali su se na Čiovu, a mladence i goste zabavljao je glazbenik Marko Škugor. Nakon crkvene ceremonije slavlje se nastavilo na jedrenjaku Aixaia, gdje je pjevao i Jure Brkljača. Mnogi Pašalićevi suigrači došli su na njihovo vjenčanje - Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan...

Na isti dan slave rođendan

Mario i Marija slave rođendan na isti dan, samo što je ona godinu dana mlađa od njega. "Sretan nam rođendan", napisali su 8. veljače ove godine na svojim Instagramima uz fotografiju na kojoj poziraju uz rođendanske torte.

U veljači 2022. dobili sina Luku

Par slobodno vrijeme provodi na moru ili u planinama te često putuje. Ove godine postali su roditelji sina Luke, a na društvenim mrežama često dijele obiteljske trenutke. "Luka Pašalić 15.02.2022", kratko je Mario napisao pored fotografije mališanove ruke na rukama majke i oca.

Inače, Mario Pašalić je svoju nogometnu karijeru započeo u NK GOŠK Kaštel Gomilica, a potom je prešao u Hajduk. Prije osam godina potpisao je ugovor s engleskim premijerligašem Chelseajem, a nakon raznih posudbi na kraju 2018. stigao je u Bergamo i Atalantu.

Marija ga ponekad prati na utakmicama i navija s tribina.

Pročitajte više