Pattinson i Stewart jedno drugome konkurencija za MTV-jevu filmsku nagradu



ZVIJEZDE popularne sage "Sumrak" Kristen Stewart i Robert Pattinson, postali su jedan drugome  konkurencija za MTV-jevu filmsku nagradu u kategoriji globalne superzvijezde. Mladi glumci ove godine su nominirani za četiri MTV-jeve nagrade: za najboljeg glumca ili glumicu, najbolji poljubac i nagradu za globalnu superzvijezdu. Film "Sumrak saga: Mladi mjesec" također je nominiran za najbolji film 2010. godine.

Za titulu globalne superzvijezde bore se: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Johnny Depp i Daniel Radcliffe.

U konkurenciju najboljih filmova za ovu godinu, gledatelji su uvrstili: "Alisu u zemlji čudesa", "Avatara", "Harryja Pottera i princa miješane krvi", "Mamurluk" i "Sumrak sagu: Mladi mjesec".

Među najboljim glumicama, uz Kristen Stewart, nominirane su: Amanda Seyfried za film "Dear John", Emma Watson za "Harryja Pottera i princa miješane krvi", Sandra Bullock za "The Blind Side" i Zoe Saldana za "Avatara".

U muškoj konkurenciji se osim Roberta Pattinsona nalaze: Channing Tatum za "Dear John", Daniel Radcliffe za "Harryja Pottera i princa miješane krvi", Taylor Lautner za "Sumrak sagu: Mladi mjesec" i Zac Efron za "Ponovno 17".

Obožavatelji se mogu prijaviti na MTV-jevu internetsku stranicu i u ukupno 13 kategorija glasati za svoj najdraži film, glumce i druge filmske događaje. Glasanje se zatvara 5. lipnja, a pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli MTV-jevih nagrada, koja će se 7. lipnja održati u Los Angelesu.

Pročitajte više