Pavel iz Novog Sada dvojnik je Bone Voxa: Pozirao sam za Vogue umjesto njega

Foto (lijevo na slici je Pavel Sfera): Instagram

Pavel "Paja" Sfera iz Novog Sada privlači pažnju jer nevjerojatno sliči na Bonu Voxa iz grupe U2. Već desetljećima živi u Los Angelesu, a kaže kako mu mnogi ne vjeruju kada kaže da nije Bono.

"Nisam ja Bono. Ja sam Pavel 'Paja' Sfera iz Novog Sada. Živim u Los Angelesu. Prvi put sam to čuo u školi kada sam imao 15 godina. Neki čovjek mi je rekao: 'Ti sličiš na Bonu Voxa.' Oni stvarno misle da sam Bono. Plaču, a nekad me hoće grliti. Ja kažem da nisam Bono, ali oni ne vjeruju. Narod vjeruje u ono u što hoće vjerovati", rekao je Sfera za RTS.

Također je naveo kako je imao priliku nekoliko puta raditi kao Bonin službeni dvojnik. Pojavio se u više od 100 časopisa, novina, serija i filmova, a prije dvije godine je umjesto Bone pozirao za Vogue. "Novinari Voguea su me iz vedra neba pozvali i rekli da trebaju fotografirati Bonu te me zamolili da uskočim i pomognem im", kazao je Seanu Moncrieffu u podcastu Newstalk.

Paja često nastupa sa svojim kolegom Steveom Richardsom, koji je dvojnik Edgea, gitarista grupe U2, a prošle godine su održali koncert u Londonu. "Kada me klijent pita da nastupim kao Bono, to uopće nije čudna molba. Dobivamo inspiraciju od ljudi na koje se ugledamo. Počašćen sam što me to pitaju iako nisam ono što klijent zaista želi. Trudim se poštovati Bonu kao umjetnika", između ostalog je rekao Sfera.

Pročitajte više