Pearl Jam otkazao koncert u Beču, razlog je poprilično neobičan

Foto: EPA

LEGENDARNI rock bend Pearl Jam u posljednjem je trenutku otkazao svoj sinoćnji nastup u Beču, a što će biti s koncertima 22. srpnja u Pragu te 24. i 25. u Amsterdamu, još uvijek nije poznato.

Razlog za otkazivanje koncerta gotovo je nevjerojatan. Naime, iz benda su obožavatelje preko društvenih mreža obavijestili da je grlo pjevača Eddieja Veddera oštećeno za vrijeme njihova posljednjeg nastupa u okolici Pariza zbog vrućine, prašine i dima od požara koji je gorio u blizini.

"Svima onima koji su očekivali sjajan koncert Pearl Jama večeras u Beču, očekivali smo ga i mi", napisali su slavni rokeri u objavi na Instagramu i dodali da je Vedder bio kod liječnika i dobio terapiju, no glasnice se nisu dovoljno oporavile da bi mogao nastupati.

"Ovo su brutalne vijesti i užasan tajming za sve nas, za sve one koji se trude da održimo nastupe, kao i za one koji žrtvuju svoje dragocjeno vrijeme i energiju da im prisustvuju. Kao bendu, duboko nam je žao i pokušali smo pronaći način da ipak sviramo. I Ed želi nastupati, ali njegovo grlo trenutno to ne može", rekli su i uputili fanove gdje mogu vratiti karte i dobiti svoj novac natrag.

Pročitajte više