Peđa Grbin na pozornici zagrlio suprugu i zapjevao Put ka sreći

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Peđa Grbin, predsjednik SDP-a, obratio se okupljenima u stožeru Rijeka pravde, a nakon govora na pozornici pridružili su mu se članovi koalicije te su svi zajedno zapjevali pjesmu Put ka sreći Gorana Bareta i Majki.

Peđa je pjevao zagrljen sa suprugom Altanom Ati Hodžić.

 

Altana je od 45-godišnjeg Grbina mlađa 10 godina, a zajedno su od 2016. godine. U lipnju 2021. godine dobili su sina Viktora.

Što je rekao Grbin?

"Želim zahvaliti svim građanima. Pokazali smo bolju Hrvatsku, koja je tu zbog njenih ljudi. Isto tako čestitam svim strankama koje su izabrane u sabor. Što nas čeka? Rezultati nisu kakve smo priželjkivali. Pokazali su da dvije trećine građana želi promjenu. Dvije trećine ljudi nije zadovoljno onime što vide i mi ih nećemo iznevjeriti. Nije gotovo", rekao je Grbin.

"Pred nama su dani, mjeseci razgovora koji će dovesti do promjene. Hrvatska može i bit će bolje mjesto za život. Ponoć nije prošla i ja do ponoći ne smijem govoriti kome ćemo predati mandat za sastavljanje vlade. To je zabranjeno. Od sutra počinju razgovori s onima koji su do jučer govorili da s HDZ-om neće. Sad ćemo vidjeti jesu li to bile laži ili stvarno žele promjenu. Hrvatska može biti bolja, Hrvatska će biti bolja i mi smo jamac toga", dodao je.

Pročitajte više