Peggy i Bud Bundy iz Bračnih voda snimljeni zajedno. Pogledajte kako danas izgledaju

Foto: IMDB/Profimedia

GLUMICA Katey Sagal koja je u seriji Bračne vode utjelovila glavni lik i David Faustino, kojeg pamtimo kao najmlađeg člana obitelji, pojavili su se ovih dana na posebnom događaju. Podržali su svoju kolegicu Christinu Applegate koja je dobila zvijezdu sa svojim imenom na Stazi slavnih u Hollywoodu te je najavila da se oprašta od glume zbog teške bolesti.

Katey je nakon uloge crvenokose Peggy imala nekoliko epizodnih uloga u kriminalističkim serijama, posudila je svoj glas Leeli u Futurami i glumila u još nekoliko serija. Iza sebe ima tri propala braka s Freddiejem Beckmeierom, Fredom Lombardom, bubnjarom Jackom Whiteom s kojim ima dvoje djece, Jamesa i Sarah, a od 2004. udana je za redatelja Kurta Sutter, s kojim ima kćer Esmu Louise.

Dok je 1991. snimala Bračne vode, Katey je zatrudnjela, a njezinu trudnoću su scenaristi uključili u seriju.

Međutim, u listopadu te godine Katey je završila na hitnom carskom rezu u sedmom mjesecu trudnoće, što je dovelo do toga da je njezina kćerkica bila mrtvorođenče. Njezina je trudnoća potom u seriji prikazana kao "san". 

S druge strane, David Faustino, koji je glumio Buda Bundyja, dosad je ostvario 150 uloga. Ženio se dva puta. Prvi brak je potrajao tri godine, a sada je u braku s Lindsay Bronson i imaju kćer Ava Marie Grace. Osim u glumi, okušao i u glazbenim vodama kao reper. Također je vlasnik noćnog kluba te restorana u Los Angelesu.

Christina Applegate bori se s multiple sklerozom

Podsjećamo, Christina je nedavno u razgovoru za Variety rekla da je uloga u Dead to Me vjerojatno njena posljednja. "Jen Harding će vjerojatno biti posljednji lik koji ću glumiti. S mojoj bolešću ne znam koliko sam sposobna. Ali ovo je bio dar", ispričala je Applegate.

50-godišnja glumica dodala je kako smatra da joj je rad na Netflixovoj seriji pomogao da shvati koliko i kako je uopće sposobna raditi. Ispričala je kako su joj zbog bolesti odgovarale hladne prostorije i da definitivno ne može raditi po 18 sati dnevno. 

Kada se pojavila na Stazi slavnih, nosila je crno odijelo, bila je bosa, a u ruci je imala štap bez kojeg ne može hodati. Na noktima na rukama imala je crni lak i bijelom slovima napisala je "fu MS" (jebi se, multipla sklerozo). 

Pročitajte više