Penelope Cruz na premijeri zablistala i pozirala u zagrljaju Mickeyja Mousea

PENELOPE CRUZ je na premijeri novog nastavka "Pirata s Kariba: Na čudnoj plimi" pozirala u zagrljaju Mickeyja Mousea. Lijepa glumica je zablistala u crnoj haljini s otvorenim ramenima i dekolteom, a pokazala je i odličnu liniju nekoliko mjeseci nakon rođenja sina. Kada je snimala film, bila je trudna, pa su neke scenu morale biti promijenjene zbog sigurnosti djeteta.

Premijera filma je održana u Disneylandu, a na njoj je, naravnom, bio i Johnny Depp, poznati kapetan Jack Sparrow iz filma. Glumac škrt na osmijehu ipak je spremno pozirao, a nedavno je otkrio i detalje sa snimanja filma. Kaže da su se odlično zabavili, a Penelope ga je potpuno fascinirala. Misli da je predivna žena, odlična glumica i majka.

Na premijeru hita o piratima stigle su i druge brojne poznate holivudske zvijezde. Eva Longoria je izabrala jednostavnu bijelu haljinu, a stajling je upotpunila crvenim cipelama. Na premijeri su bili i Kirstie Alley, Emma Roberts, Teri Hatcher, Emerson Hatcher, Jodi Foster, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Keith Richards, Geoffrey Rush te brojni dugi.

Pročitajte više