Penelope Cruz (opet) gola u filmu!

GOLIŠAVE scene koje je Penelope Cruz snimila za potrebe novog filma slavnog Španjolca Pedra Almodovara "Los Abrazos Rotos" (u slobodnom prijevodu Pokvareni zagrljaji) ugledale su svjetlo dana i oduševile mnoge, posebice pripadnike muške populacije. Iako prelijepoj Penelope ovo nije prvi put da se svlači na filmu, njezina golotinja uvijek je dobrodošla, a kao preuranjeni PR filmu savršeno je sjela.

I dok se još uvijek nije slegla prašina oko dugoočekivanog mjuzikla "Nine" koji je svoju premijeru doživio u Cannesu, u kojem je Penelope svoje zvjezdane kolegice zasjenila umijećem striptiza, premijeru "Zagrljaja" mnogi poklonici lijepe glumice i Almodovara očekuju s nestrpljenjem.

Uz genijalnog Daniel Day Lewisa, na projektu "Nine" sudjeluju i Nicole Kidman te besmrtna Sophia Loren, Kate Hudson, Judi Dench, te pjevačica Fergie, čija je transformacija za potrebe filma u kojem glumi prostitutku fenomenalna.

Miss Cruz u jakoj konkurenciji - briljirala!



Riječ je o svojevrsnom remakeu autobiografskog filma Federica Fellinija "8/12", a projekt navodno košta preko sto milijuna dolara. Iako ovo nije prvi put da Penelope na filmskom platnu gledamo obnaženu, u jakoj konkurenciji svojih zvjezdanih kolegica, miss Cruz je briljirala.

Penelope, začuđena pažnjom koju je njezina uloga u "Nineu" izazvala među američkim novinarima osvrnula se na svoju novu ulogu: "Stalno sam padala s užeta i bila sam puna modrica. Plesala sam u mraku, sa samo jednim izvorom svjetlosti i morala biti jako pažljiva. Međutim, kad jednom počnete padati, nakon sto puta, više ne osjećate fizičku bol".

Pročitajte više