Penis mu se zaglavio u neobičnom alatu, na kraju ga spasili zubari

Foto: 123rf

TAMAN kad pomislite da ste već vidjeli sve, internet vas iznenadi. Ovaj muškarac je doživio više nego bizarnu nezgodu, a da stvar bude gora, morao je pomoć potražiti na više mjesta.

Tridesetsedmogodišnji muškarac iz kineskog grada Linhaija nekako je uspio zaglaviti penis u radom ključu. Kad ga nije uspio sam izvaditi, za pomoć se obratio liječnicima, piše Metro.

Pomoć je potražio tek nakon što je gotovo cijeli dan proveo zaglavljen, pa se u bolnici pojavio otečenog penisa koji je poprimio ljubičastu boju.

Liječnicima su namjeravali izvršiti operaciju kojom bi smanjili dotok krvi u penis i tako uklonili alat, ali za to im je trebalo dopuštenje njegovih roditelja. Kako se roditelji nisu pojavljivali, liječnici su, tražeći alternativu, pozvali vatrogasce.

Vatrogasci su došli, ali su upozorili da bi njihova kutna brusilica mogla stvoriti toplinu koja bi bila opasna za pacijenta.

Jedan se liječnik ipak sjetio da je za potrebe seminara čitao o sličnom slučaju pa je odlučio pozvati zubare.

Dva zubara su se brzo pojavila i napokon oslobodila nesretnog čovjeka. Koristili su zubne bušilice koje imaju mogućnost rotacije 200 do 300 tisuća puta u minuti, a pomoću visokotlačnog vodenog hladnjaka uspjeli su smanjiti toplinu.

Zašto je pacijent uopće gurao penis u radnički ključ nije poznato, ali vjerujemo da mu tako što više neće pasti na pamet.

Fotografije cijele akcije spašavanja možete pogledati ovdje

Pročitajte više