Zvijezda serije You: Veza s Blake Lively me spasila od alkohola i droge

Foto: Profimedia

Glumac Penn Badgley otkrio je kako ga je Blake Lively "spasila" od pića i droge tijekom njihove veze.

Zvijezda serije You bila je u vezi s Lively od 2007. do 2010. dok su glumili u seriji Gossip Girl. Badgley je rekao da je to bilo razdoblje u njegovu životu o kojemu se može razmišljati na dva različita načina.

U intervjuu za Variety 36-godišnjak je rekao da prisjećanje na te dane može biti pozitivno te se o njima može misliti kao o "zabavnima i brzima". Međutim, još jedan način da se osvrne na njih je priznavanje "mračne podzemne struje koja bi došla s dna u njegovim kasnijim 20-ima".

Badgley je rekao da je prošao kroz "ništa manje od duhovne krize", s kojom se pokušao pozabaviti putovanjima, budizmom, meditacijom i aktivizmom.

 

"Blake nije pila i spriječila me da odem tim putem"

"Kao bilo komu tko iskusi određeni stupanj slave i bogatstva, predstavljena mi je univerzalna istina da ne samo da vam to ne čini život boljim ili lakšim, već zapravo može uvelike zakomplicirati stvari i učiniti vas prilično nesretnima. Nikad nisam bio suicidalan, ali sam svakako bio u očaju", rekao je glumac.

"To je imalo veze s pitanjima: 'Jesam li bitan? Je li išta važno?' Ova pitanja govore kako se osjećamo. Odgovor na koji sam naišao bio je 'Da'. Mislim da svi moramo doći do toga. Ne znam kako možete doći do 'Ne' i biti sretni, tako da svi moramo nekako doći do tog 'Da'. Vjerojatno više puta", dodao je.

Upitan je li išta od ove "tamne podzemne struje" uzrokovano zlouporabom supstanci ili se s njima nosio preko zlouporabe supstanci, Badgley je objasnio da ga je Lively spriječila da pođe tim putem.

"Da budem iskren, nikada se nisam borio sa sadržajem. Blake nije pila i mislim da me je naša veza na neki način spasila da se ne odem tim putem", rekao je.

Pročitajte više