Perez Hilton: Hvala Srbiji što je na Eurosong poslala urnebesnog predstavnika

AMERIČKI bloger Perez Hilton planetarno je poznat po svojim kritikama i podrugljivim komentarima na račun poznatih i slavnih. Nakon što su mu dosadile američke zvjezdice, koje mu se ulizuju na svakom koraku samo kako se ne bi našle na njegovoj "crnoj listi", Perez se osvrnuo na ovogodišnji Eurosong te, kao i proteklih godina, izabrao "najurnebesnijeg" predstavnika.

Ove godine Perez, punim imenom Mario Armando Lavandeira, posebno je izdvojio Milana Stankovića, predstavnika Srbije koji je u prvoj polufinalnoj večeri izborio svoje mjesto u finalu. "Hvala Srbiji što je na Eurosong poslala najurnebesnijeg predstavnika dosad", napisao je Perez na svojem popularnom blogu te objavio video Stankovićevog nastupa u Oslu.


Ipak, komentari njegovih čitatelja bili su poprilično pozitivni. Naime, mnogi smatraju da pjesma "Ovo je Balkan" nije toliko smiješna, štoviše - tvrde da je mnogo bolja od nekih drugih koje se ove godine natječu za pjesmu Europe. "Obožavam Eurosong, urnebesan je. Gledao sam ga prije nekoliko godina s prijateljima i ne sjećam se da sam se ikada tako dobro nasmijao. Mislim da ova pjesma i nije tako loša, vidio sam puno gore", piše jedan komentator dok su neki drugi pak, bili oduševljeni frizurom Milana Stankovića.

Pročitajte više