Pernar piše da mu škole jedrenja nisu dale popust, ljudi se sprdaju: "Lik je žicaroš"

Screenshot/Foto: Telegram/Grgo Jelavic/PIXSELL

IVAN PERNAR aktivan je na društvenoj mreži Telegram, gdje nerijetko objavljuje statuse. Ovoga puta pričao je o jedrenju, a njegova objava privukla je mnogo pažnje.

"Moja želja da svladam jedrenje trebala se ispuniti u Hrvatskoj, otišao sam na Google i zvao škole jedrenja jednu za drugom, tečajevi su im jako kratki, dva ili tri tjedna morate platiti barem 2000 eura. I to vam je samo za osnove osnova", započeo je Pernar objavu.

"Pitao sam ih ima li popusta, rekli bi da se o svemu može pregovarati osim o cijeni i tada sam shvatio da njima ne predstavlja apsolutno ništa to što će mene imati za polaznika i što ću reklamirati jedrenje kao sport, njihovu školu jedrenja, te možda potaknuti nekoga da razmisli o stjecanju nove vještine u Hrvatskoj", dodaje.

Shvatio je da jedriti ipak želi naučiti na Karibima, umjesto u Hrvatskoj.

"Kad bi im rekao da sam ja Ivan Pernar, rekli bi - nama je potpuno svejedno tko si. To je bio trenutak kada sam shvatio da mi je bolje otići na Karibe i tražiti skipera koji treba pomoć i tako svladati tu vještinu. Našao sam skipericu kojoj fali muška ruka na jedrilici", napisao je.

"U biti ona mi daje 3 mjeseca besplatnog boravka na njenoj jedrilici, savladavanje svih mogućih vještina oko jedrenja, obilazak ne samo Grenade, Svetog Vincenta i Grenadina, nego i Martinika, Dominikanske republike, Bahama i drugih otočnih država. Cijena tri mjeseca Kariba je u konačnici avionska karta plus trošak onog što si kupim za jesti", dodaje.

Kaže da će sa skipericom naučiti više nego što bi na tečaju u Hrvatskoj.

"Vi sad sebe pitajte jesu li mi škole jedrenja napravile uslugu time što su me odbile. Osobno smatram da jesu i to veliku, zato sam im zahvalan do neba jer ću u konačnici vidjeti puno više i naučiti puno više, nego bi na njihovom kratkom tečaju", kaže.

Pernarova objava izazvala reakcije korisnika Reddita

Njegova objava podijeljena je na Redditu, a skupilo se gotovo sto komentara ljudi. Uz screenshot objave piše: "Pernar i dalje pokušava dobiti besplatne/jeftine stvari na temelju svoje 'slave'. Lik misli da je influencer."

"Zamisli da moraš s Pernarom provesti tri mjeseca", "Dat će mu pare samo da ode u hotel", "Ova mora da nasred Atlantika misli si koga sam ja to primila da bude sa mnom na jedrilici tri mjeseca", "Ja ne znam je l' se on šali, ali ako ne, onda nema pojma kako funkcionira marketing", "Nadam se da će ta žena googlati Pernara i stopirati sve", "Ja sam mislio da on hoda po vodi i da mu ne treba jedrilica", neki su od komentara.

"Idi i ne vraćaj se", "Gdje se mogu javiti tim skipericama s Kariba kojima treba muška ruka?", "Skidam kapu svim školama jedrenja koje su ga odbile", "Taj Pernar je totalna Karen", "Od prosvjeda, preko Sabora, do jedrenja na Karibima", "Ona je nama napravila uslugu", "Lik se hvali da je žicaroš", dodali su drugi korisnici Reddita.

Pročitajte više