Perry je u oporuci spomenuo i 14 godina mlađu Rachel koju je nazvao "bivšom iz snova"

Foto: EPA

Nedavno je objavljena oporuka glumca Matthewa Perryja, a jedno spomenuto ime zaintrigiralo je obožavatelje.

Prema dokumentima do kojih je došao magazin People, u oporuci se našla i glumčeva bivša djevojka Rachel Dunn, koju je Perry upoznao tijekom njezinog studija mode u Sjedinjenim Američkim Državama. US Weekly piše da se o njezinoj sadašnjoj karijeri ne zna puno jer je nakon prekida sa slavnim glumcem vodila skroman život.

U vezi su bili od 2003. do 2005. godine, a Matthew je o 14 godina mlađoj Rachel pisao u svojim memoarima Friends, Lovers & The Big Terrible Thing. Nazvao ju je "bivšom djevojkom iz snova". Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima. 

O njoj je govorio i u jednom intervjuu 2004. godine. "S Rachel u svom životu znam da mogu biti vrlo predan, a ne neki sebični tip koji se samo želi družiti s prijateljima. Želim provoditi vrijeme sa svojom djevojkom i istraživati što to znači imati mnogo bliži odnos nakon dugo vremena", rekao je tada.

Podsjećamo, Matthew je sastavio oporuku 2009. godine. "Većinu svojih stvari" ostavit će zakladi Alvy Singer Living Trust, koju je sam osnovao, a nazvana je po liku iz filma Woodyja Allena iz 1977. Annie Hall. Glumčev otac John Perry i majka Suzanne Morrison imenovani su kao korisnici zaklade. Polusestra Caitlin Morrison također je navedena kao korisnica.

Perry je preminuo 28. listopada 2023. u svom domu u Los Angelesu.

Pročitajte više