Perryjeva bivša želi da se opet otvori istraga o smrti glumca, iznijela teške optužbe

Foto: Profimedia

Kayti Edwards želi se da se ponovo istraže okolnosti smrti njenog bivšeg dečka, glumca Matthewa Perryja. Od policije zahtijeva da ponovo otvore istragu o smrti glumca jer misli da mu je medicinsko osoblje davalo lijekove.

Zvijezda Prijatelja pronađena je u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Angelesu u listopadu prošle godine, a autopsija je kasnije potvrdila da je umro od akutnih učinaka ketamina i utapanja. 

Želi da se istraži medicinsko osoblje

Kayti Edwards, koja je s Perryjem hodala 2006., a 2011. radila kao njegova pomoćnica, uvjerena je da istragu o njegovoj smrti, koja je zatvorena u siječnju, treba ponovo otvoriti. Kaže da je glumac na vrhuncu ovisnosti imao medicinsku sestru na brzom biranju koja mu je donosila lijekove.

Kayti vjeruje da se okolnosti Perryjeve smrti moraju ponovno razmotriti i da bi policajci trebali istražiti medicinsko osoblje "kako bi vidjeli je li imao dogovor s nekim od njih da mu daju malo ketamina sa strane". Kaže da ne vjeruje da je Matthew "kupovao ketamin s ulice". 

"Mora se to ponovo istražiti. Znam kada je Matthew uzimao 40 do 50 Vicodina dnevno, dobivao ga je od medicinske sestre koja bi mu ga donosila kući. Znao je kako omogućiti da ljudi rade stvari za njega. Govorio im je: 'Dat ću ti toliko novca ako šutiš i nabaviš mi ovo'. Bilo mu je teško reći ne. Zato želim da istraže medicinsko osoblje da vide je li imao dogovor s nekim od njih", rekla je za Mirror.

Pročitajte više