Pet horoskopskih parova koji imaju najbolji seks

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POSTOJE parovi koji kliknu u seksu, a postoje parovi kod kojih je seks pravi doživljaj. Iskre frcaju, odjeća leti na sve strane...

Ako pitate astrologe, odličan seks događa se između pet horoskopskih parova

Ovan (21. ožujka - 19. travnja) + Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Što se dobije kad miješate vatru i vatru - pogađate, još veća vatra.

Strijelci vole začiniti situaciju u spavaćoj sobi, a za to je najbolji partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će provesti vruće sate isprobavajući razne poze i seksualne igračke. Oboje su skloni drugačijem i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta bit će vruć.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza) + Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Još dva vatrena znaka čije je spoj ispod plahti jako vruć.

Lav će se potruditi onoliko koliko ga se hvali, a Strijelac ga voli hvaliti. Strijelci vole istraživati,  a susret s lavom otkrit će im nove razine užitka.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače) + Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vodenjak je nekonvencionalan i maštovit. Voli zamišljati nove načine seksualnog zadovoljavanja, a kad se spoji s energičnim Ovnom, imat će dovoljno želje i volje da dignu svoj seksualni život na novu razinu. 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja) + Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru s Vagama dobro će se zabaviti, posebice jer obje strane vole malo glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i tajnica... Mogućnosti su razne.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog) + Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpioni i Ribe zajedno su poput vrućeg čajnika. Strastveni i intenzivni Škorpioni vole biti malo čudni u krevetu, dok su Ribe sanjive i nježne. Škorpion će dobiti priliku istražiti svaku fantaziju koju ima, a Ribe su spremne na sve kako bi njihov ljubavnik bio zadovoljan.

Pročitajte više