Petar nakon Superstara snimio pjesmu i dospio u trending, Lana se priprema za Doru

Foto: Press

U tijeku su prijave za drugu sezonu Superstara.

Finalist prve sezone showa, Petar Šegedin, poručio je svima koji su zainteresirani da se prijave i ostvare svoje snove. Svoj san sam ispunio pa smatram da se svi koji se bave glazbom trebaju prijaviti u drugu sezonu showa. Moja prva pjesma je pri vrhu u trendingu i odlično prolazi. Moja poruka svima je da slijede svoje srce, misli i um", izjavio je mladi Korčulanin koji je po završetku showa snimio pjesmu Da me malo sriće stigne.

Uspjehe niže i njegova kolegica iz showa - Lana Mandarić. Ona će se ove godine na Dori predstaviti s pjesmom More. "Otkad znam za sebe gledala sam Doru i oduvijek sam željela nastupiti na njoj. Prošle godine sam bila prva rezerva, a sada ću na Dori nastupiti sa svojom autorskom pjesmom, ujedno i prvim singlom kojim se predstavljam publici", rekla je Lana ranije za Index.

Nakon Superstara prvu pjesmu pripremaju i pobjednica Hana Ivković te finalistica Andrea Jelonjić. Osim njih, na pjesmi i albumu radi i finalist Ivan Vidović Eyevan. "Superstar mi je pomogao u promociji i tome da moja glazba dođe do većeg broja ljudi", rekao je Zadranin.

Pročitajte više