Petar Vlahov estetskim zahvatom poravnao nos: Prijatelji me ne zafrkavaju jer još nisu ni skužili

PETER VLAHOV otkrio je za Index kako ima novi nos, malo poravnat i popravljen estetskim zahvatom. "Bio sam na operaciji sinusa, pa sam usput složio i nos. Imao sam problema s time, do kronične upale sinusa, pa sam usput slagao septum, a i malo poravnao nos. Nije to ništa drastično, ni ne vidi se tako jako, osim onih koji me baš toliko detaljno poznaju", rekao nam je Petar. Dodaje kako se operaciji nije podvrgao zbog izgleda, već zbog zdravlja: "Moglo bi se reći, dvije muhe jednim udarcem", kaže.

Iako su se pojavili napisi i da je podizao kapke, Petar nam je to demantirao te tvrdi da je jedino poboljšao izgled nosa. No, kaže, razlika uopće nije toliko vidljiva, njegovi prijatelji je uopće nisu primijetili. "Do sada me prijatelji još nisu zezali zbog estetskog zahvata, nisu uopće skužili. Možda će sada početi, kada pročitaju", smije se voditelj i urednik na HTV-u.

Ne planira više estetskih zahvata, ovaj mu je dovoljan do kraja života

Zbog operacije je s posla izbivao nekih 15-ak dana, no kaže kako zahvat nije bio bolan. Jedino mu je teško palo što je zbog njega propuštao svoje svakodnevne treninge. "Izbivao sam sa sportskih aktivnosti, inače sam svaki dan na treningu, a sada sam morao apstinirati", otkrio nam je.

Operacijom nosa probio je led s estetskim zahvatima, no kaže kako ih u budućnosti više ne planira. "Ljudi kažu da tko jednom ode pod nož, taj će se navući. Ali ja sigurno neću, iako nemam ništa protiv nekih umjerenih zahvata. Ali meni je ovo sasvim dovoljno do kraja života", kaže Petar. Priznaje da mu je izgled u život važan. "To mi je postao stil života, ali nisam time opterećen. Sve što radim za izgled, a i zdravlje, ne radim zbog drugih već zbog sebe samoga".

Pročitajte više