Peter Andre i Jordan suočeni s problemima u "osvajanju Amerike"

Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, jučer je posrnuloj zvijezdi Peteru Andreu ("Mysterious Girl") dijagnosticiran teži oblik meningitisa, zbog čega se pjevač nalazi u bolnici East Surrey. Da je riječ o ozbiljnoj bolesti, potvrdio je i njegov liječnik Carol Cooper: "To je vrlo neugodna bolest za koju nema posebne terapije. Mirovanje je nužno, inače Petera očekuju depresije koje mogu trajati tjednima". Peterova supruga Jordan, s australskim pjevačem očekuje drugo dijete, a vrijeme provodi s njim u bolnici, zbog čega su njihovi planovi za osvajanje američkog tržišta odgođeni do daljnjega.

Andre i Jordan već su neko vrijeme predmet ismijavanja u Velikoj Britaniji, jer su njihovi uspjesi davno zaboravljeni, pa ih tamošnji mediji nazivaju "najtrash parom na svijetu". Kako bi se maknuli od zlih jezika, pjevač i starleta preselili su se u SAD, točnije u Hollywood, u kojem se namjeravaju posvetiti snimanju novih pjesama i obilaženju glamuroznih zabava. Ipak, američki mediji jedva su dočekali da se par preseli u njihove krajeve, te ih ne prestaju javno ismijavati, što Jordan i Peter navodno jako loše podnose.

Obzirom na novonastale okolnosti, točnije, zabrinjavajuću dijagnozu, par je prekinuo aktivnosti u SAD-u i vratio se u London, u kojem će Peter Andre morati odležati najmanje tri mjeseca. Njegova supruga Jordan puna je nade i planira kako će s probijanjem u Americi nastaviti već najesen, kad će na svijet doći i njihovo drugo dijete. Inače, par se upoznao 2005. godine na snimanju reality showa "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here" i otada su, na čuđenje svjetskih medija, nerazdvojni.

D.K.

Pročitajte više