Peter Andre liječio se na psihijatriji nakon primanja prijetećih poruka

PJEVAČ Peter Andre požalio se da je ostao prestravljen nakon što ga je počeo maltretirati jedan uhoda. Bivši muž prsate starlete Jordan, to jest, Katie Price, bojao se za svoj i za živote svojih bližnjih nakon što je počeo primati prijeteće poruke na kojima su bili ispisani stihovi njegovih pjesama. Najviše se, kaže, uplašio kada je shvatio kako je manijak koji ga uhodi uspio nabaviti njegovu kućnu adresu i broj telefona.

"Dobivao sam poruke u kojima je pisalo `Ubit ću te` i poruke s adresom svoje obitelji uz koju je stajalo `Oprosti se od njih`. Stvarno je bilo grozno", požalio se časopisu OK! britanski pjevač.

Ta su ga iskustva sredinom devedesetih toliko istraumatizirala da je odlučio prijaviti se na psihijatrijski odjel jedne njujorške bolnice na dva tjedna kako bi mu tamo pomogli da se ponovo počne osjećati sigurno. "Dnevno sam imao i do 20 napada panike. Nisam se s time više mogao nositi, nisam mogao raditi, nisam znao što bih sam sa sobom. To je bilo stvarno grozno razdoblje. No, dobro da sam bio toliko mlad pa se još niti nisam time zamarao koliko bih se sigurno sada", rekao je Andre, koji je nedavno morao promijeniti broj telefona nakon što je počeo primati gomile poziva obožavatelja.

Pročitajte više