Petorica Zagrepčana bila su hit u gradu na Noć vještica, pogledajte što su izveli

Foto/Video: Božidar Banov

AKO STE prijašnjih godina pratili naše Halloween patrole po centru Zagreba, onda zasigurno pamtite dvojac koji smo prozvali kraljevima zagrebačke Noći vještica. Ni 2021. godine nisu razočarali.

Dečki su i ove godine bili atrakcija na Trgu bana Jelačića, a ovog puta odlučili su se maskirati u "coffin dancers", skupinu iz Gane koja se proslavila zahvaljujući raznim memovima na društvenim mrežama.

 

 

Dečki su na Trg bana Jelačića donijeli i lijes izrađen od kartona, a izveli su i koreografiju koja je proslavila "coffin dancerse" na društvenim mrežama.

Privukli su poglede znatiželjnih prolaznika, a neki su se poželjeli i fotografirati s njima.

Dečki su, po običaju, pazili na svaki detalj. Uskladili su odijela, cipele, ali i pokrete tijekom koreografije.

Glavni akteri ovog Halloween ludila su već godinama Mijo Radovčić, Filip Pivac i njihov prijatelj Jakov, koji su nas 2019. godine i ugostili u stanu te nam pokazali kako nastaju njihove nezaboravne maske. Ozbiljno se Halloweenu posvećuju već sedmu godinu, a kolekciju njihovih maski dosad su činili božićno drvce, tenk, lektira, WC školjka i kanta za smeće.

"Reže se puno, buši se puno i onda se to sve pospaja", objasnio nam je ukratko Mijo kako nastaju njegovi nezaboravni kostimi na kojima svake godine radi i po nekoliko sati, a često i dana.

Inače, ni ove godine u Zagrebu nisu izostali Halloween partiji, pa makar i u pandemijskoj verziji. Kako se partijalo 2021. povodom Noći vještica možete pogledati ovdje.

Pročitajte više