Petra Ecclestone želi promijeniti prezime svojoj djeci, Bernie ju u tome podržava

Foto: Instagram

BOGATAŠICA Petra Ecclestone napravila je drastičan potez. Ona i sada već bivši suprug James Stunt tijekom braka dobili su troje djece - kćer Laviniju te blizance Andrewa Kulbira i Jamesa Roberta. Budući da više nije u braku sa Stuntom, Petra je odlučila svojoj djeci promijeniti prezimena. 

Djeca trenutačno nose očevo prezime Stunt, no Petra želi da se prezivaju Ecclestone. U tome je dobila potporu oca, 91-godišnjeg Bernieja Ecclestonea. 

Bernie je otkrio da je osmogodišnja Lavinia poželjela nositi mamino prezime nakon što je otkrila što je njen biološki otac napravio.

"Ne krivim Petru, bit će bolje za djecu da imaju majčino prezime jer ono koje ima njihov otac nije baš dobro, s obzirom na to s čime je sve povezano. Lavinia je jasno rekla majci da više ne želi nositi očevo prezime i ja ih u tome u potpunosti podupirem", rekao je Bernie, piše TMZ. 

U sudskim dokumentima do kojih su došli strani mediji piše da Petra zahtijeva da se promijeni i ukloni prezime oca djece, koji je podložan redovitim negativnim medijskim i tabloidnim člancima te kriminalističkoj istrazi. Sudac još nije donio odluku.

Podsjetimo, Petra se od Jamesa Stunta razvela 2017. godine poslije šest godina braka. Sada je zaručena za Sama Palmera s kojim ima 18-mjesečnu kćer Millie. James, inače, još uvijek čeka suđenje nakon što je optužen za pranje novca, krivotvorenje, ali i verbalni napad na policajca na temelju rasne diskriminacije. 

Pročitajte više