Petra Nemcova - nova ljepotica Sports Illustrateda

ZNAMO da smo nekima možda već dosadni člancima o lijepim djevojkama, ali ni ovaj put nismo mogli odoljeti. Riječ je o Čehinji Petri Nemcovoj koja je nova zvijezda Sports Illustrateda, i već treća Čehinja koja je bila na naslovnici specijalnog godišnjeg izdanja.

Sports Illustrated jednom godišnje izdaje specijalni broj koji je posvećen prekrasnim djevojkama, koje se moraju jako potruditi kako bi dospjele na tu prestižnu naslovnicu.

Ove godine urednici časopisa tražili su strankinju koja će dostojno prezentirati njihov časopis.

Petra Nemcova treći je model iz bivše Čehoslovačke koja je bila na naslovnici Sports Illustarteda. Prije nje bile su Daniela Pestova i Paulina Porizkova.

Budući da Nemcova ima nadimak "Czech Chick", novinari su htjeli znati smeta li joj to. Petra je sa smiješkom odgovorila kako je prva "Czech Chick" bila Paulina Porizkova - lijepa i pametna djevojka s jakom osobnošću.

Na pitanje što misli zašto su djevoke iz njene zemlje tako lijepe Petra je dogovorila kako "je možda nešto u vodi".

24-godišnja Petra rođena je u Karvini, malom planinskom gradiću nedaleko Praga. "Neki ljudi obožavaju ocean, ja obožavam šumu", rekla je.

Studirala je modni dizajn, a manekenstvom se počela baviti nakon što je bila otkrivena na audiciji u Pragu. Danas radi za Victorias Secret, Cartier, Max Factor, la Perla i druge.

Lijepa Petra govori tri jezika, živi u New Yorku i često putuje, a ima vremena i za ljubav. Prva osoba koju je obavijestila o svom uspjehu bio je njen dečko, nizozemski maneken Donaes Platteel.

Pročitajte više