Petra Sanader priznala čime se stvarno bavi u Americi te otkrila ljubavni status

Foto: Instagram

PETRA SANADER za Story.hr progovorila je o životu u Americi, a otkrila je, između ostalog, čime se trenutno bavi, kako izgleda njezin radni dan te da joj je ljubavni status "trenutno nezanimljiv".

Kći bivšeg premijera u Americi živi već devet godina, a tvrdi da se u New Yorku u potpunosti udomaćila. Iako se i dalje aktivno bavi glumom, više pažnje u posljednje vrijeme posvećuje nezavisnom filmu. Za film Billy Boy, u kojem je i glumila, napisala je scenarij.

"Bavim se i pisanjem scenarija i radim kao editor i skript revizor, te produkcijom, jer me fascinira cijeli proces stvaranja filma, od budžetiranja i financija, do postprodukcije i marketinga", rekla je.

Dane uglavnom provodi radeći te obavljajući stvari iz rasporeda koji "kao freelanceru zna biti lud". Osim obitelji i prijatelja, iz Hrvatske joj nedostaje Jadransko more, morski specijaliteti, ležerni način života te hrvatski smisao za humor.

Njezin ljubavni status je, kaže, "trenutno nezanimljiv", a otkrila je kako je najbrži put do njezinog srca, bilo da se radi o prijateljskim ili ljubavnim odnosima, iskrenost, optimizam, otvoren um i odličan smisao za humor.

Pročitajte više