Photoshop fejl? Detalj na božićnoj čestitci Williama i Kate ukrao pažnju

Foto: Josh Shinner

Princ i princeza od Walesa podijelili su tradicionalnu božićnu čestitku, ali pažnju je ukralo ono što mnogima izgleda kao Photoshop fejl. Nova fotografija prikazuje par kako pozira sa svoje troje djece: princom Georgeom (10), princezom Charlotte (8) i princem Louisom (5).

Osim što je klasična crno-bijela fotografija u portretnom stilu neobična za Williama i Kate, obožavatelji su primijetili i da se čini da iza stolice princeze Charlotte nedostaju noge princa Williama, dok su drugi pobliže pogledali i shvatili da nedostaje i srednji prst princa Louisa.

Gdje je Louisov prst?

"Što je ovo pobogu? Gdje je Louisov prst?", "Nedostaje li malom princu zaista prst ili je ovo loš Photoshop?", "Princu Williamu nedostaju noge, a Louisu prst. Photoshop fejlovi su posvuda po ovoj slici", samo su neki od komentara ljudi po društvenim mrežama.

Međutim, jedna je osoba primijetila mogući razlog zašto srednji prst princa Louisa izgleda kao da nedostaje. "Mislim da izgleda kao da prst nedostaje zbog načina na koji se on drži za naslon stolice…", napisala je.

Podsjetimo, kralj Charles također je objavio svoju božićnu čestitku. Izabrao je svoju fotografiju s Camillom koja je snimljena nakon krunidbe u Buckinghamskoj palači. Kralj je prikazan kako nosi Carsku državnu krunu, plašt i krunidbenu tuniku, a kraljica nosi krunu kraljice Marije, plašt i haljinu.

Pročitajte više